• 244
    gecenin bu saatinde hala destek mesajlarını görünce sevinmiş yazar.

    son durum şöyle: ankara, hacettepe'ye yattım. buradaki herkes çok ilgili. özellikle hipec denilen bir işleme maruz kalacağım için stajyer ve alt kademe doktorlar heyecanlı. coğu ilk defa böyle bir operasyon görecekmiş. tıp camiasına bir katkımız olacaksa ne mutlu. swh. bana gelirsek kelimenin tam anlamıyla her şeyin olabileceği bir ameliyat olacakmış. gün içinde tekrar kontrol amaçlı çekindiğim tomografiden akşam saatlerinde gelen haber biraz üzdü. kanser acayip bir hızla yayılıyor, idrar yollarıma ulaşmış durumdaymış ve ameliyatta tam olarak nasıl oluyor anlamadım ama burayı bile alma ihtimalleri varmış. var olan ameliyata başlar başlamaz kapat kapat bu ameliyatta bir şey olmaz kanser her yere yayılmış denme ihtimali, operasyonda vücut taze kemoterapili olduğu için pıhtı atma ihtimalleri, tümörler temizleseler de bağırsağı yerine bağlayamama ve -muhtemel- geçici karnıma açılan yarıktan dışkılama, kalp krizi ve imkanı yok gibi ama masada kalma durumları -yazarken yoruldum- derken bir de bu idrar yolu olayı çıktı dursun özbek'in fırsat transferi anlayışı gibi. idrar yolum alınırsa onu da karnıma açılacak bir delikten işeyerek yapacakmışım. o kadar son dakika haberi ki bu idrar yllu nerde, böyle bir şey başına gelenler nasıl yaşıyor bakmaya bir fırsatım bile olmadı. aslında yoruldum. yarın tam bir ihtimaller ameliyatı olacak. bu arada ameliyatın yarın olmama durumu da varmış sıkışık programdan. bir yandan da karnım artık çok ağrıyor ve bir haber de ameliyat en süper haliyle bile geçse yine 6 ay kemoterapi alacakmışım.

    kısacası son dakika durum bu. kafam dağılsın diye nete gireyim sağa sola bakayım dedim. sözlükte kendi nick'imi görünce yazayım dedim.

    eşim bir sandalyede başımda uyuyor. ben de tuvalletten yazıyorum bu entry'i. malumunuz bağırsak ameliyat hazırlığı fazla kirli oluyor. swh.

    ha, tüm bunlara rağmen, garip ve komik gelebilir ama aklım hala ilk akşamki paok maçında swh çok büyük ihtimal maçı kaçırdım hatta kasımpaşa maçına uyanabilirim. swh. 2-3 gün bile yoğun bakımda kalabilirmişim çünkü. hayatımda toplasanız 3 tane gs maçında habersiz anım olmamıştır. bir de bilenler bilir ki ben youtube içerik üreticisiyim ve kanalımı çok seviyorum. pokémon başta olmak üzere 90'lar ruhunu ve oyunculuk esintilerini paylaşmayı, insanları eğlendirmei seviyorum. beynimde arkaplanda video fikirleri heyecan verici bir şekilde dönüp duruyor.

    kısacası artık hedef hayatta kalmak diye düşünüyorum. yazik, evde kedim susam yalnız beni bekliyor. bensiz mamiş yemez hiç. iyileştikten sonra bakarız vücudumuzun yeni şekli neler gerektiriyor. millet bütün uzuvlarını kaybedip de hayata tutunuyor bir şekilde.

    son olarak hayat gerçekten güzel arkadaşlar. bir defa geliyoruz hayata ve müslümanız (olmayana saygım sonsuz) ama bir gerçek var ki öbür dünya sadece inancımızda, bilmiyoruz, gitmedik, görmedik. insan için hayat bir kuru elmanın sadece böyle aciz duruma düştüğünde değerini anlamak olmamalı. bugün hastne yemeğinde herkese verdiler bana vermediler çok koydu swh

    tekrar geleceğim sözlük. ameliyata alınana kadar diğer başlıklarda kafa dağıtmay devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın