• 43
    osayi, irfan ikilisine dair iddialar gerçekleşirse fenerbahçe yavaş yavaş wolfsburg, stuttgart, schalke, leverkusen, dortmund kategorisine geçer. kime karşı derseniz ligin bayern'ine karşı.

    space odasında artık anadolu kulüplerine döndüklerini söylüyor fenerbahçe taraftarları. öğrenilmiş çaresizlik duygusu derin bir şekilde işlemiş. tepkili oldukları anlarda objektif bakabiliyorlar. kupa sayısındaki iki kat farkı, rakiplerinin gerçek beş yıldıza son bir adım uzakta olduğunu, ülkenin en güçlü figürlerinden birinin yönetiminde olmalarına rağmen iki otel sahibi kişiye karşı yaşadığı hezimetleri, üyelik yapısındaki sıkıntıları ve yönetimin muhalifleri tehdit etmesinden ötürü aykırı seslerin yükselemeyişini, galatasaray'da yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda yaşanan kol kesme hamlelerine duydukları özentiyi dile getiriyorlar.

    bu nedenle ilgili isimlerden en azından birinin transferi bile dengelerini daha da bozacaktır. elbette hocanın oyun yapısına uyum sağlayabileceklerine dair onayı olursa. aksi takdirde zaha gibi sadece çalım atmak maksatlı transferlere karnımız tok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın