• 2589
    istatistikler üzerinden galatasaray'a sözde akıl veriyor. aslında niyeti fenerlileri pışpışlamak, galatasaray alıp götürmesin algısı peşinde. adamlar olmayan penaltıdan 0.80 gol beklentisi üretmiş. maç 3-0 olmuş. bir zahmet kadıköy'de baskı kurup, gol pozisyonuna girsinler.

    0-0 fenerbahçe üstün olur. biz tesadüfen gol atarız. 1-1 olur fenerbahçe üstün olur, biz tesadüfen gol atarız. 3. golü atarız. fenerbahçe o şekilde gol beklentisinde, istatiktik olarak önce olsa, bizi ezmişler ama futbol şansından yenilmiş diyebiliriz.

    szymanski'nin kaçırdığı pozisyon var. üstüne sara daha netini kaçırdı. sonra 1-0 oldu, 2-0 oldu, 3-0 oldu. hakem uydurma bir penaltı ile fenerbahçe'yi oyuna tutunca, bizim oyuncularda da kart korkusu olunca, mecburen maçı alalım kazasız belasız bitirelim moduna geçtik. 90+4'de el nesri'nin boş kaleye atamadığı topun oyun açısından ne önemi var?

    3-1'de bile bizim pozisyonlar daha netti. yunus, osimhen karşı karşıya kaçırdı. 1-2 metreyle ofsayt golü attık.

    fenerbahçe 1. dakikadan, 90. dakikaya kadar 1 dakika bile galibiyete bizden daha yakın taraf olmadı. istatistik üzerinden mourinho güzellemeye çalışıyorlar. galatasaray'ın galibiyetini küçümsemeye, cılızlaştırmaya çalışıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın