resim
Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva
Takım:Beşiktaş
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:31
Boy:1.72
Uyruk:Portekiz
  • 374
    rafa silva özel bir oyuncu. bu konuda ciddiyetsiz yorum yapmak bize yakışmaz. ancak, öyle güzel bir ancak var ki tutarsız ve ahlaksız beşiktaş taraftarları söylenip duruyorlar. neymiş, özellikle rakipler rafa'yı sakatlamaya çalışıyorlarmış. fenerbahçe cenahından hiç saint-maximin'i durdurmak için çok sert giriyorlar tarzı bir şey duyuyor muyuz? örneğin biz barış alper için aynı şeyi söylüyor muyuz? kanat futbolcuları elbette faul ile kimi zaman rakipler durdurmak zorunda kalırlar. rafa silva rakip ceza sahasının her yerinde bitip, pas atmaya çabalayan bir futbolcu. yakın olduğunda topa mutlaka dokunmak ya da topla ilerlerken tehlikeli alana pas bırakıyor. 15 eylül 2024 trabzonspor beşiktaş maçında visca gibi bir futbolcudan görmediğimiz bir hareket gördük.

    hatırlayan olur, emre kılınç galatasaray'da oynarken antalyaspor karşısında kırmızı kart görmüştü. maç sonrası şöyle bir açıklaması olmuştu:

    https://www.mackolik.com/...96-b7b0-07228e000969

    futbolun içinde olan bir hareketin sonucu visca oyundan atıldı ancak beyin özürlü beşiktaş taraftarları silva'yı ipek bezlerle sarıp, kuşatıp özgürce futbol oynamasını istiyorlar herhalde?

    22 eylül 2024 villareal barcelona maçında inanılmaz bir kurtarış sonrasında birkaç dakika sonrası korner pozisyonunda topu tutmaya çalışırken ter stegen'in diz tendomu ve çapraz bağları koptu. barça için inanılmaz berbat bir haberdi ancak futbol sahaları içinde olması mümkün sakatlıklardan birini şansız şekilde yaşadı. etrafındaki iki sarı formalı villereal futbolcusunu hapse mi atsınlar şimdi? topu tam tutuyordu da dengesiz şekilde düştü diye?

    öyle saçmalıyor ki beşiktaş taraftarı, öyle eblehvari yorumlar yapıyorlar ki, burada kendime de söz vermiş durumundayım. kim, herhangi bir şekilde galatasaray sözlükte beşiktaş'ı saçma sapan bir şekilde savunmuş ise, yazarın gidip başlığı altında tutarlı, moderasyon tarafından silinmeyecek şekilde entryimi gireceğim. çünkü bu sezon beşiktaş'a aşırı derecede ayar oluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın