resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 572
    kişisel egoları galatasaray ın büyüklüğünü çoktan aşmış olan eski kaptanımız. evet bize zarar verdiğini çok ama çok iyi biliyor. galatasaray dan çıkarı yokken umrunda olmayan ama kişisel çıkarlı bir görev aldığında en iyi galatasaray lı olanlardandır gözümde. şunu çok iyi anladım ki hiç bir futbolcu çıkarı olmadan bir takımı sevmez. prosefyonellki tarzı söyleyişlerin temeli buna dayanır zaten.
    burdaki asıl önemli nokta taraftarımızın olur olmaz herkesi, yerli yabancı her önüne geleni putlaştırmasıdır. futbolcudaki aynı "çıkarcı profesyonellik" bizim taraftarımızda da olması gerek aslında. yoksa bu tür durumlarda yara almamız imkansız bu mantıkla.
    unutmayalım "taçsız kral" bir taneydi. onu kral yapan tacı olmayan başıydı. egoları galatasaray dan sonra gelirdi.
    taraftarımız artık bilinçlensin. hakan şükür ve niceleri ve gelecekteki yansımaları bizi yaralamaya devam edecekler. eleştirilerini geçtim insan olarak bile hiç beklemediğim medyanın bize yansıtmadığı "kendini övgü" veya çok bilmişlik hastalığı var.
    sakarya çevresinden tanıdığı olanlar araştırsınlar. hakan ı hakan yapan yetenekleri mi yoksa galatasaray mı? ama anlayana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın