• 21
    20 yıl biz bunları neden kadıköyde yenemedik, bilmeyen genç arkadaşlar için güzel bir gösterge. en az 5 maç vardır böyle sırf kadıköyde haksız gol, kırmızı kart ya da penaltıyla fener'in galip geldiği bir o kadar da bu sebeplerle berabere biten maç vardır.

    ki 3-1lik güzel bir galibiyete rağmen içim hala buruk, bu haksız penaltı olmasa maç 4-5-6:0 biterdi hepimiz biliyoruz. tarihi farkı hakem müsvettesi engelledi. ali koç ve mourinho'nun ilk haftadan itibaren ağlamaları netice verdi ve tarihi farktan kurtuldular.

    galip geldik diye unutmayalım bu penaltıyı. iyi oynamadığımız maçlar da olacak fener'e karşı ama oyi oynamadık diye kazanmayacağız ya da berabere kalmayacağız diye bir şey olmamalı. maçın hakkı ne ise o olmalı. daha yeni evimizde 0-1 yenildiğimiz maçta fener'in golü öncesi muslera'ya faul yapıldı. evet çok kötü oynamıştık, bu mağlubiyete sebep değil ki. maçın hakkı yine de beraberlikti. ama unuttuk o golü başladık teknik direktöre, futbolculara sallamaya. eleştiri eyvallah ancak önce adil olmayan hakem yönetimini gözler önüne sermek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın