resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 3286
    avrupada kenarda jilet gibi dururdu. fiziği giydiği kıyafetler görünüşü hakikaten karizmatik teknik direktör havasını verirdi. buraya geldiğinden beri saç baş dağınık üzerinde emaneten duran tişörtler tamamen yaşlandığını hissettiren bir fiziği ve duruşu var.

    bizde de prandelli riekerink falan sonradan böyle olmuştu. hadi riekerink düşük profilli bir hocaydı ama prandelli geldikten sonra italyadaki o şık takımları bırakıp hacı gibi görünmeye başladı, sakalı bile kesmiyordu herif.

    mesela mancini bize geldikten sonra çok başarılı olamasa da kendisine kulübüne ve ülkeye saygısını her zaman göstermiş ona göre giyinmiştir.

    mourinhonun sadece fenerbahçeyi değil buraları da küçümsediğini her hareketinde görüyorum. giyinişindeki rahatlık verdiği demeçler ve futbol burda ondan önce oynanmamış gibi hissetmesi vs. ancak mourinhonun unutmaması gereken bir nokta var:

    fenerbahçe mourinho seviyesine çıktığı için değil mourinho fenerbahçe seviyesine düştüğü için bu ülkeye geldi.

    bu lige istediği kadar yukardan bakabilir ama bu ligin bile en büyük takımına değil ikinci hatta son 20 senedeki üçüncü büyük takımına geldi. bunu kabullenip yoluna devam edeceğini zannetmiyorum çünkü fenerbahçeyi veya ligimizi o kadar önemsediğini düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın