• 1047
    3.vitese bile takmadan, 2.viteste oynayarak aldığımız maç.

    ilk önce : başta gol beklentisi olmak üzere istatistikleri son derece şüpheli olan maç. 3 gol attık, mertens kalenin dibinden, sara altı pas çizgisinden vurdu. osimhen bir sürü kaçırdı. nasıl gol beklentisi 1,40 falan olur? özellikle acunnılıcalı’nın maç sonrası istatistiklere bakarak iyi olduklarını iddia etmesinden sonra işkillendim. transfermarkt’ı etkileme gibi saçma işlere kalkanlar, bu işe hayli hayli kalkarlar. o istatistikler bu maçın yansıması değil.

    ikinci olarak maçın oyuncusu yunus. adamın kafası karışık olmayınca böyle süper oynuyor.

    üçüncü olarak galatasaray fizik ve kondisyon olarak üstündü. bu yüzden bizi sindirip terörize edemediler. fenere karşı gereken sertlikte oynadık. en azından 2-3 pozisyonda, bizimkiler topu kaçırdıktan sonra rakibin bileğine / ayağın üstüne bastı. pek yaptığımız şeyler değil normalde. osterwolde ve djikunun sertliğine bçyle cevap verildi. zaten az olan teknik ayakları sindi.

    başka bir konuda vitamin eksikliği. fenerin geçen sene başında kaloriferci/süper doktorlarının önerdiği vitaminlerden mourinhon’un haberi yok sanırsam. vitamin önemli.

    bizi şikayet edip, aynı şeyden korkunca karaborsa’dan sobe olmamak için,biletleri internete açınca , böyle çok kopuk ve sinmiş seyirci gelmiş.

    evet, “attack fenerbahçe” şahane.
App Store'dan indirin Google Play'den alın