resim
Allan Irénée Saint-Maximin
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.73
Uyruk:Fransa
  • 210
    carsidan aldim allan saint-maximin eve geldim allasen maximin. sutu, calimi, oyunu, topsuz oyunu, alan parselasyonundaki yer tutuşu.... allah gunah yazmasin da kimin cocuguysa alsin pistten.

    hic bilmiyordum, daha once de denk gelmedim, izlememistim. fenerli arkadaslar bir övüyor, bir övüyor. ıste kaan ayhan'a, jelert'e kart aldirir. baris bile zaptedemez, sizin savunmanin icinden gececek, soyle iyi boyle iyi.

    ben de zannediyorum ki, ulan bu adam oynamasa bari, fenerbahce bizi 21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçında 4'ler, 5'ler. bi facia daha yasariz.

    neyse kadroyu gordum, beni aldi bir ucuklama durumlari. cuf cuf cuf cuf otuyorum icime icime. esime de birsey demiyorum ama yandik bittik diyorum. esim sordu, napariz sence. dedim, allah buyuk. sonra tabi dedim inna fetahna leke fethan mübina.

    sonra tabi mac basladi. aman yarabbi. fenerbahce ne bicim geliyor. noluyor falan derken, bu allasen maximin bir daga tasa vurmalar, degisik degisik tripler, garip gureba hareketler. heeeeaah dedim. keyfim yerine geldi. sonra bi torreira köstü, bi abin osimhen kıllı gogsunden asist cikardi, bir mertens asirtti derken ilk yari bitti. ulen dedim, yine kandirildik. bu fenerlilerin dedigine inanmamak lazimdi ama icimizdeki saflik temizlik bizi inanmaya itiyor. bundan sonra su fenerlilerin futbol ile ilgili en ufak analizine zerre itimat etmeyecegim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın