• 1028
    iyi oynadığımızı düşünmüyorum; özellikle kaan ayhan, barış alper, golü atmasına rağmen mertens potansiyellerinin çok altında bir oyun geçirdiler.

    iyi oynamamamıza rağmen hakemin uydurduğu penaltı olmasaydı 5 olacak maçtı, bu da futbolun cilvesi. özellikle camianın üzerindeki young boys hezimetinin kötü etkileri bu maçla birlikte şimdilik kalktı diyebiliriz. bizim için en değerlisi buydu. fenerbahçe için de sezonun devamında her maçı diken üstünde oynayacak olması bizim için büyük avantaj.

    şuana kadar tek canımı sıkan olay okan buruk'un maçtan sonra hakem genel olarak iyi maç yönetti demeseydi. yönetimin, hocanın tüm hafta bu verilen skandal penaltı ve skandal taraflı düdükler için atilla karaoğlan aleyhinde demeç vermesi gerekiyor.

    atilla karaoğlan'ın fenerbahçe'li olduğunu düşünmüyorum; ama bugün net bir şekilde fenerbahçe'nin canı yanacağına galatasaray'ınki yansın ben daha az zararlı çıkarım düşüncesiyle maç yönettiğini düşünüyorum. yönetimin hakemler üzerindeki bu galatasaray'ın canı yansa bana bir şey olmaz algısını kırmak için galibiyet dinlemeden pres yapması lazım.

    bu buseneki kaçıncı aleyhimize skandal düdük sayamadım, daha 6 hafta oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın