• 661
    ilk yarısını 2-0 önde kapattığımız ama hala çok bariz şekilde ortada olan maç. skor bu şekilde devam ettiği müddetçe şikeciler çirkeflik dozajını artıracaklardır, hakem de onların lehine bir tutum içinde olduğu için 45-55 arası 3-0 yapıp bunları oyundan komple düşürmek lazım. ondan sonra mou tribüne mi yollanır, oyuncuları mı kırmızı görür, sahaya mı inerler, polis arabası mı yakmaya çalışırlar bilemem. fakat diğer senaryoda kaan'ın bırak 2. sarıyı direkt kırmızı kart görme ihtimali bile çok fazla. maximin'i tutacak adam da yok sağ bek rotasyonumuzda. barış'ı oraya çeksen penaltı yaptırır, jelert desen anadolu takımlarına karşı bile oynatılmadı... o yüzden sağ bekte ne yapacağız harbi büyük merak içindeyim.

    hakeme tekrar dönersek; dave'in pozisyonunda faul bile olmadığı için v.a.r çağıramadı. yoksa son adam muhabbetine atmak istedi ama eyyam yapıp ''ben sarı göstereyim, nasılsa çağırırlar'' dedi. olaylar istediği şekilde gerçekleşmedi.

    ikinci yarıda her zamankinden daha uyanık olması gerekiyor oyuncularımızın. barış alper'i hakem bizzat provoke ediyor, bizim sarı kart gördüğümüz fauller bize yapılınca topla oynamaya devam ettiğimiz için faul bile çalınmıyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın