• 644
    ilk 15 dakikayı kaçırdım, sonrasını izleyebildim. çok rahat, stresten uzak; güzel bir maç çıkarıyoruz. çok fazla sarı kartlı oyuncumuz oldu, takımın elini rahatlatmak adına bir kısmını çıkarmamız lazım.

    tek problemimiz; geride çok boş alan bırakıyoruz ama fenerbahçe'nin onu değerlendirebilecek tek hızlı hücum oyuncusu allan saint-maximin idi. onu da bir şekilde, şimdilik, durdurabildik. bizim bu zaafımıza edin dzeko ve dusan tadic zor tehdit olur. orta sahadan da destek alamıyorlar bu konuda. halbuki akıllı olsalar bu zaafımızın üzerine giderlerdi; jayden oosterwolde bile karşı karşıya kaldı. malum, adam hızlı ama sol bekten sürekli defans arkasına sarkamaz. ikinci yarı kesin bu zaafımız için bir değişiklik yaparlar, dikkatli olmak lazım.

    bizim de bu zaafımızı kapatmamız gerekiyor. çok sarı kartlı adam oldu dediğim gibi. yunus akgün ve kaan ayhan çıkabilir bu durumda. zaten kaan hız olarak maximin'e cevap veremiyor. elias jelert bu konuda daha iyi olabilir. yunus da derbi heyecanı, çok şey yapmak istiyor vs. derken istemeden de olsa tehlikeli bir hareket yapar; ikinci sarıdan kırmızıyı yer, ondan korkuyorum. yoksa ikisi de şu an için iyi oynuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın