• 129
    sara, mertens ve torreira 3'lüsü ile çıkarsak kevgire döner geliriz. mertens'in yerine sara'yı kaydırıp merkezi daha kuvvetli hale getirmemiz gerekiyor. jelert'ten bir halt olmayacağı için sağ bekte kaan'dan vazgeçemeyiz. dolayısıyla geriye bir berkan kalıyor.

    berkan'ı biraz daha emniyet subabi gibi kullanarak, torreira'nın "pres yapıyorum" ayağına arka tarafta verdiği konya ovası büyüklüğündeki boşlukları da tolere edebiliriz.

    kanatlar sallai, barış olmalı. yunus'un fiziksel kapasitesi ne mert'e yeter ne oosterwolde'ye. merkeze yaklaşsa zaten buhar olur. osimhen, jakobs, sara ve sallai'ye fenerbahçe ile olan durumumuz net olarak anlatılmalı ve gevşekliğe zinhar yer olmadığı kafalarına gerekirse zorla sokulmalı. derbi oynadığının farkında olacak herkes, başta da okan buruk.

    nutkum tutuldu, basiretim bağlandı vs kabul etmiyorum. son 2 derbide rezil kepaze ettiği takımın imajını bu maçta toparlamalı. bu maçı da öyle veya böyle kaybederse akşamına kovarım ben olsam. 5'te 5 filan anlamam. adamlar küfür ettikçe, iftira attıkça biz de böyle maçları kaybederek adamlara malzeme veriyoruz.

    antep'i rize'yi kondisyoner cevat güler'le yeneriz biz. er meydanı burası. burada gösterecek herkes boyunu da bileğini de. kaybedersek dünyanın sonu değil polyannacılığına da yer yok. kazanacaksınız. kazanmak zorundasınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın