resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 1050
    alex de souza’yı andıran brezilyalı oyuncumuz.

    ilk önce şunu belirtelim: osimhen, sanchez, ve abdülkerim ile birlikte sahadaysa, galatasaray’ın hanesine en az 1 golü kafadan yazmak lazım. duran topta, fakat daha ziyade kısa dürterek hareketli olarak yanlardan veya orta yanlardan topu ortaladığında indirmek istediği 5-10 metrekarelik alana topu çok yukarıdan ve yumuşak indirebiliyor. prekazi’nin muz ortaları gibi bu adamında özelliği bu. dün gene bir tane böyle orta yaptı fakat batshuayi kısa kaldı ve kaleci aldı. yukarıda saydığım 3’lüden biri olsa vururdu.
    bir anda galatasaray’a karşı birbirine yakın duran 3 hatlı kompakt sert savunma falan hikaye kalıyor. paraşüt birliği gibi düşman(rakip) savunma hatlarının arkasına indiriyor. rakibin yapacak hiçbir şeyi yok. 3 metreye yakın yükseklikte kafa vuran osimhen ve paraşüt orta yapan sara. yapacak hiçbirşey kalmıyor rakibe.

    oynaması gereken yer 10 veya 8,5 falan ama mertens ve hatta icardi varken okan buruk oraya kaydıramıyor. dün bile oyuncu değişikliklerinden sonra torreirayı ileri yolladı. sara 8’de kaldı.

    şanssızlığı rakipler hep otobüsü çektiğinden ceza sahası yayının civarından şut çekme açısı bulamaması. bir de öldürücü pasları atabilmesi için ilerdeki oyuncularla daha uyum yakalamamış olması.

    özetle çok iyi oyuncu. zamanla değeri anlaşılacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın