resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 4123
    zamanında kendisine "5 para etmez" dendiğinde arkasında sayılı taraftar duran, yeteneği doğrultusunda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan kaan ayhan ile birlikte elimizi en çok rahatlatan futbolcumuz.

    bu yıl inanılmaz bir sakinlik ve kontrolle oynuyor. hala fiziki temposu 70'e kadar var ama bu ligde baş edemeyeceği adam sayısı çok az. sol bek oynamasına rağmen çok az pozisyon hatası yapıyor. umarım bu performansının üzerine koyarak devam eder.

    kendisini çok seviyorum. çünkü yeteneği doğrultusunda elinden geleni yapıyor. artık biraz kendisinin korunması gerektiğine inanıyorum. bu yıl yine ilk kötü sonuçta ihale bırakılmaması gerek topçumuz.

    edit: nazarımda yaptıkları çabuk unutulan topçu. fenerbahçe deplasmanında toreira yokken orta sahayı tek başına toplarlayan hatta sürklase eden, karagümrük maçında son dakika da golü atan da oydu. stoper eksiğinde sol stopere geçip oynayan da kendisi. her maç yeteneği doğrultusunda elinden geleni yapan da kendisi. oğulcan ya da halil ne yapmış da kendisi ile bu kıyasa girmiş çok merak etmekteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın