• 368
    erken bulduğumuz gollerle kolay geçen ve fark attığımız bir maç oldu.

    net olarak yan toplar ve duran toplara özen gösterdi takım. osimhenin gelişi ve davinsonun dönüşü inanılmaz bir güç kattı hava toplarında bize. osimhen ilerde çok hareketli olunca takım da rahatladı ve topları çok rahat aldık. rizenin bir tane tehlikeli pozisyonu yok bütün maç. normalde bu tür maçlarda takımda bir rehavet olur ve pozisyon verirdik ama bu maç son düdüğe kadar disiplini hiç bırakmadık. rakip de rize olunca çok keyif aldım maçtan.

    davinson için ayrı bir paragraf açmak istiyorum. geçen sene kazanan takım bozulmaz mottosuyla son maçlarda oynatmayan hocaya selam olsun. oynaması ile oynamaması arasında siyah ve beyaz kadar fark var. bu sene düzenli oynarsa şampiyonluğumuza en çok katkı veren oyuncu kendisi olacaktır. hatta daha da uç bir iddiada bulunayım. bilen bilir bu takımın en büyük eksiği sert bir 6 numara benim gözümde. davinson sahada öyle bir noktada oynuyor ki, o aranan 6 numaranın maçta yapması gereken şeyleri yapıyor. bizde bu adamın oynuyor olması akıl alır gibi değil. dünyada çok az böyle elit stoperler. umarım posası çıkana kadar oynatırız. çok sevin olum bu adamı, bakın giderse perişan oluruz.

    sol bekte jacobs dengeli bir oyun ortaya koydu. gidip gelmesini beğendim. 51. dakikada kontra atakta çok iyi çıktı, orta keserken de kafasını kaldırıp içerdeki adama pas verdi. uzun zaman sonra içerdeki adama pas veren bek gördüm ya, böyle devam ederse aldığı paraya sesimi çıkartmayacağım. sağ bekte kaan her zamanki standartında oynadı, apo ise topu havalandırmadığı sürece iyi oynadı.

    sara için söylenecek çok şey yok. duran topları adamın kafasına bırakıyor, tek topları çok iyi, oyunu hızlandıran isim kendisi. ama ilk yarıda çok kritik 2 top kaybı yaptı, rize değerlendiremedi ama başka maçlarda bu olay canımızı yakar. tehlikeli bölgede daha sağlam paslar vermesi lazım. torreira takımın herşeyi bence. bu kadar etkili ve iyi oynayıp da bu kadar az övülmesi anca torreira standartı kardeşim diyerek açıklanabilir. yunus böyle devam ederse rotasyonda ciddi dakikalar alır. ben beğendim kendisini. mücadelesini hiç bırakmadı. elinden geleni yaptı. gol veya asist yaparsa daha da açılacak. barış bugün takımın en kötüsüydü. isteksiz, güçsüz ve bitkin. sallai hazır olunca barışın en az 2-3 maç dinlenmesi lazım bence. çok yorgun. barış bile bu tempoya dayanamaz. bize uzun vadede çok katkı sağlayacak. önce bırakalım da biraz nefes alsın. mertens mücadelesine devam ediyor ama eskisi kadar oyunun içinde değil. icardi dönünde ona kulübe yolu gözükür. sonradan girip vereceği katkılar bizim için çok değerli olacak.

    osimhen için söylenecek hiç bir şey yok. inanılmaz hareketli, hava toplarına hakim ve kaliteli. gol atamamasına rağmen 5 gol atmamıza büyük destek verdi. tabi ki sene sonu başka bir takımda olacak ama bir sene bile onu izleyebilmek büyük bir fırsat.

    sonradan girenlerden berkanı çok beğendim. inanılmaz enerji kattı takıma. yusufun isteğine bayıldım. bize transfer olduğunda net olarak benim ne işim var burda modundaydı. şimdi ise benim burada kalmam lazım düşüncesinde. okan hoca takmazsa bu sene güzel dakikalar alması lazım. yetenek olarak yunustan çok daha iyi. şimdi oyun hırsı da daha yüksek. çok güzel katkı verecektir bu sene bize. sadece biraz destek hepsi o. jelert sağda oynayamıyor ama solda rezil oluyor. aman hocam iki maçtır solda deniyorsun. olmayacak işe kalkışma boşver.

    lige 4'te 4 ile başlamış olduk. bu kadar tartışmalı zamanlarda takımın bundan etkilenmeyip adana demir ve rizeye 5'er 5'er atmamız çok değerli. çünkü okan hoca takımı kasım aralık gibi performansı pik yapacak şekilde hazırlıyor. daha tam formumuza kavuşmadan kayıpsız devam etmek çok değerli.

    okan hoca 2 maçta 10 gol attırdı ama hala acımasızca eleştiriliyor. olumlu eleştiriler her zaman yapılacak. neden jelert solda oynadı, neden gençler oynamadı vs vs. ama şunu herkesin çok iyi anlaması lazım. bu sene şampiyonluk okan hoca ile devam etmemize bağlı. onun gönderilip başkasının gelmesi asla bizi daha iyi yapmaz tam tersi şansımızı zora sokar. desteğe devam, bu sene de şampiyon olursak önümüz daha da açılır. vereceğimiz destekle de şampiyonluk gerçekten zor değil. çok abartılan beşiktaş bizim oynadığımız oyun kadar bile oynamıyor ki biz daha da iyi olacağız.

    destek arkadaşlar destek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın