resim
Roland Sallai
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.83
Uyruk:Macaristan
  • 180
    hemen hemen her macar milli maçını uzun süredir hem stadyumda hem tv’de seyreden birisi olarak beni çok mutlu eden bir transfer yaptığımızı söyleyebilirim. kendisi macar milli takımının szoboszlai’den sonra en etkili oyuncusu.

    inatçılığı ve savaşçılığı konusunda herkes yazmış zaten. macar taraftarların kendisinden çok büyük umutları var ve açıkçası bir çoğu alman liginden türkiye ligine gelmesini bir geri adım olarak değerlendiriyor. lig bazlı karşılaştırınca çok doğru tabi. kendisinden beklenti ispanya veya italya’da önemki takımlara transfer olabileceği yönündeydi. fakat bir çok kişi galatasaray’ın özellikle hücumda yıldızlarla dolu olmasının ve sallai’nin de onlarla beraber oynayacak olmasının heyecanı içerisinde. ayrıca galatasaray’ın şampiyonlar liginde sık sık oynayan bir takım olduğunu bunun da sallai için bir avantaj olduğunu inanıyorlar.

    umarım kendisinden bekleneni verecektir. ben taraftarın kendisini seveceğini düşünüyorum, futbol stili olarak bizim taraftarın seveceği inatçılığa ve futbol disiplinine sahip. tabi bi ziyech sihirbazlığı da beklenmemeli, o ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın