resim
Roland Sallai
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.83
Uyruk:Macaristan
  • 168
    feriburg kariyeri boyunca hocası christian streich olmuştur. christian streich biraz "cins" bir hocadır. yanlış anlaşılmasın, kötü demiyorum. freiburg gibi mütevazi bir takımla oldukça başarılı olmuştur ama alışılagelmiş alman hücum futbolu temsilcilerinden biri değildir. savunma güvenliğini daha çok önemser. bu yüzden sallai'nin sadece gol ve asist istatistiklerine bakarak, acele yorumlar yapılmasını yanlış buluyorum. sallai son derece özverili, disiplinli ve iş ahlakı yüksek bir oyuncudur. galatasaray'da çok daha fazla gol ve asist sayılarına ulaşacaktır. merak etmeyin.

    ayrıca taraftarların sallai'yi çok seveceklerini de düşünüyorum. pozisyonları aynı değil ama, az da olsa bünyede, ulu johan (elmander) etkisi yaratması yüksek olasılıktır.

    son olarak, futbol sitelerindeki verileri alıp, sadece sayılara bakarak, futbolcular hakkında atıp tutmamak gerek. maliyeti elbette tartışılır. yönetimimiz sağolsun, artık her şeyden nem kapar hale geldik. ama bu kızgınlığı, henüz tek maça çıkmamış futbolcumuza kusmak, galatasaray taraftarına yakışmaz. kadromuz artık son halini aldı. ve bize "saha içinde" galatasarayımıza sonsuz destekte bulunmak düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın