resim
Roland Sallai
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.83
Uyruk:Macaristan
  • 167
    şimdi gerçekçi olalım burada %1 manyakları saymazsak kimse açıp freiburg maçı izlemiyodur, belki o %1 bile yok ama milli maçları izliyoruz. sallai milli takımının en dikkat çeken oyuncularından, yüreğini koyarak oynayan, vücudunun limitlerini sahada zorlayan, kanının son damlasına kadar mücadele eden oyuncu. dışardan görünen bu.

    şimdi oyuncu paketi olarak temmuz sonu gelse ohh denilecek bir adam. belli olan düzeni üst seviyeye taşıyacak adam bu. gerçi o da ne kadar belliydi o başka konu. neyse 15 gündür 3-5-2, 3-4-3 derken hatta buna yönelik stoper ve kanat beklere sulanıp kepaze olduktan sonra 4-3-3 kanadı sallai geliyosa, yani hadi abi ya hadi.

    sakatlanmadığı sürece illa ki faydalı olur. oyuncu karakteri bu lige uygun ama daha ne oynayacağımızın bile belli olmadığı bu kaos yapısı ilk onu da yiyebilir. mesela kendisinden kerem istatistikleri beklenecek, sallai onları yapamayacak şimdiden söyleyelim. sallai iyi bir sistem takımının tamamlayıcı oyuncusu, x factor'ü olur. ama sallai çizgiye in 3 asist yap derseniz şimdiden küfürleri hazırlayın. bu çocuk o çocuk değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın