• 1072
    çok şükür bugün bitip kurtulacağımız bir dönemi geride bırakıyoruz.
    ibrahim hatipoğlu, cenk ergün derken son olarak metin öztürk’ün açıklamalarıyla tüy diktiği bu döneme başlarken 2-3 kaliteli transferle kapanması herkes için idealdi. bekler ve orta saha elzemdi.
    şimdi son güne girmişken sürpriz bir transfere imza atmazsak 5 oyuncu aldık, 40 milyon euro bonservis ödedik. oyunculara ortalama aldıkları maaşın 3 katını verdik. sonuç taraftar isyanda.
    ben yangıncı taraftar sevmem. muhasebeci taraftar sevmem. fakat bu defa transfere yönelik eleştiriler şu iki noktada kesinlikle doğru görünüyor.
    40 milyon euro gibi bir bonservis ve abartılı maaşlarla gerçekten galatasaray’a seviye atlatacak oyuncular mı alındı, yoksa galatasaray seviyesinde olmayan oyunculara ve menejerlere para mı kaptırıldı?
    isim ve kariyer olarak bir tek osimhen galatasaray seviyesindedir, o da zaten en az ihtiyaç duyduğumuz mevkiye bir fırsat transferi olarak alınmıştır.
    dilerim ki yeni transferlerimiz hep tutar. gerçek 5. yıldızı takar, avrupa’da başarılı oluruz. aksi halde uzun yıllardır gördüğüm en berbat transfer dönemini skandallarla tamamlamış olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın