resim
Ali Turap Bülbül
Takım:Ümraniyespor
Mevki:Sağ Bek
Yaş:19
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 424
    barça'nın yakaladığı genç jenerasyon hariç dünyada hiçbir kulüp altyapıdan gelen oyuncuları direkt rotasyona atamıyor kolay kolay. barça'nın da böyle bi jenerasyonu yakalaması yıllarını aldı. bizde en son kadroya giren ozan kabak çıktı. o da mesela genç yaşında liverpool yaptı az kalsın kariyeri düşüşe geçiyordu hazır olmadığı için. ya da arda güler. generational talent. 3 sezondur oynuyor ama sürekli üst seviye takımlarda, hedefi olan takımlarda oynadığı için 3 sezonda oynadığı 3000 dakika yoktur. şu an kadromuzda altyapıdan çıkıp a takıma en yakın isim yunus mesela. onun da 2 sene ads kiralık dönemi var o sayede. ya da altyapıdan çıkan diğer iki isim. bartuğ ve mustafa. ikisi de oynarım diye avrupaya gitti maç tecrübesi kazanmadan. geri postalandılar hemen.

    biz gibi fb gibi man city gibi bayern gibi real gibi hedefe oynayan takımlar için genç oyuncu demek 18 yaşında altyapıdan çıkan oyuncu demek değildir. 20-23 yaşlarında maç tecrübesini edinmiş isimlerdir. he musiala gibi ne bileyim arda güler gibi generational talent ise o ayrı.

    kendisinin kiralanması çok doğru bir hamle. eğer gelecekte bizde ve avrupada oynamak istiyorsa her şeyden önce edineceği maç tecrübesi çok değerli. umarım faydalı bir sezon geçirir ve daha güçlü bir şekilde geri döner. çünkü önemli bir potansiyel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın