resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1744
    dünya üzerinde hiçbir kurum ve kuruluşta şuanda bulunduğu konumdaki gibi bir görev ve sorumluluk bulamaz. kulüp ne yazık ki birilerinin çiftliği olmuş ve kâr amacı gütmeden ne kadar nemalanırızın peşine düşmüşler. bu adam da sportif direktör olarak bu anlaşmaları yapan kişi. elbette tek başına değil yönetim, ona bunu yapması için destek verip sözleşme yeniliyor.

    yoksa bu zamana kadar aldığı/gönderdiği isimler veya maliyetleri açısından tek bir övülecek transfer başarısı yok. ama komisyon işini çok iyi beceriyor ki yönetimler her zaman tercih ediyor.

    oh ne ala memleket. har vurup harman savurarak ve bundan pay alarak, hiçbir hukuki sorumluluk taşımadan ve işini kaybetme riski taşımadan gezelim görelim tadında bir işi var. çok güzel bir iş, kendisi nefret objesi olmakla beraber herkesin hayalini süsleyen bir iş yapıyor.

    yine de şaşırıyorum, bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterirken kendisi arada sırada 1 tane bile başarılı transfer yapmıyor. bari bu kadar kör göze parmak sokarcasına iş yapmayın. sizi biliyoruz, elimizden de bişey gelmiyor ama bari bu kadar arsız ve fütursuz olmayın!!!

    (bkz: yönetim istifa)
App Store'dan indirin Google Play'den alın