• 1055
    o kadar isim yazıldı çizildi, o kadar çok ismi alamadık ki wan bissaka'nın ismini unutmuşum bile. artık kendisi mi bize gelmek istemedi biz mi o bonservise çıkmadık bilmiyorum ama 17.6 milyon euro'ya west ham'a gitmiş. bizim yönetimde azıcık beceri olsaydı, bu adamı alsaydık barış'ı sol kanat bek yapsaydık. iki kanat bek yedeğine bir uygun fiyatlı tecrübeli, bir de ucuz genç koysaydık şimdi hiç bir derdiğimiz tasamız olmayacak elin sıradan polonyalısına uçaklar jetler kaldırmayacaktık.

    yani şu basit hareketleri yapmak için futbol profesörü falan olmak gerekmiyor. anlamıyorum biz mi futbol dünyasını çok basite alıyoruz; yoksa bu koca koca şirketler yöneten, yılda milyonlarca lira kazanan insanlar bu basit planlamayı yapamıyor mu?

    edit: uyaranlar oldu, bir de köhn vardı doğru. ne yapmaya çalıştığımız o kadar belli değil ki, köhn'ü de unutturdular bana. evet köhn, uçan polonyalıyı alma ihtimali uğruna harcanacak kadar kötü futbolcu muydu? bence 3-5-2'ye gayet uygun bir bekti ki eski takımında da yeni takımında da 3-5-2'de oynuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın