resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5424
    galatasaray'da bir gün kesinlikle görev alacak. bu birkaç ay sonra da olabilir birkaç yıl sonra da.

    ancak şunu unutmaması gerekiyor: galatasaray'ın 2022-23 sezonunda elde ettiği şampiyonluk, türkiye'deki en örnek yapılanmayla gelen şampiyonluktur. bunu böyle söyleyince konunun sadece 2022 yazıyla alakalı olduğu düşünülüyor ama öyle değil. hatta bu yanılgıya 2023 yazında kendisi de düştü.

    2021 yazında burak elmas ve fatih terim'in 3 yıllık planlamanın ilk etabında pek çok genç oyuncu alındı. nelsson, barış alper, boey, berkan bunların en sükse yapanları. belki o yaz yapılmış bir transfer olmasa da kerem aktürkoğlu'nun da ana planlamada yer alması kararlaştırıldı. bu oyuncuların yanı sıra o kadar başarılı olamamış cicaldau ve morutan gibi oyuncular da eklendi. ki bence morutan maliyet-fayda ekseninde hiç kötü ekleme değildi. türkiye tüketim çılgınlığı iklimine kurban gitti.

    bir sene sonra, erden ağabey'in gelişiyle 3 yıllık yapılanmanın kalan 2 yılını tek bir yaza sığdırmayı başardık. hem icardi, mertens, torreira, oliviera gibi kariyerli yıldızlar geldi hem de abdülkerim, rashica ve dubois gibi 25-30 yaş arası görev adamları eklendi. bu üç grubun bir arada olması başarıyı getirdi.

    2023 yazında ise yaptığımız en büyük hata, hem genç oyuncuların hem de rashica gibi oyuncuların katkısını unutmak oldu. kerameti sadece yıldız oyuncuda gördük.

    erden timur'un bir sonraki görevinde bu hatayı yapmayacağına inancım tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın