resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5420
    kendisi hakkında 7-8 adet iletim vardır sanırım. erden timur'u çok seviyorum ama ne olursa olsun geri dönmemelidir. kendisine tutunacak hiçbir dal bırakmayan yönetime galatasaray'ı emanet edip bırakıp gitmiştir. hiçkimse kötü bulduğu insanlarla aynı ortamda olmak zorunda değildir. hakkıdır. emekleri çoktur. dünyanın parasını verdi kulübe. yaptığı onca süper iş var. kötü yaptığı düşünülen ki benim çoğuna katılmadığım bir sürü işin de parasını yıllar içinde fazlasıyla ödemiştir.
    neden geri dönmemeli? çünkü başlattığı işi bitiremedi. zaniolo, tete, ziyech, zaha transferlerinin akıbetini iş bilmez yöneticilere bıraktı. çok da güzel kar edilebilecek bir planı vardı ama ben yapamıyorum diyerek gitti. giderken de hayatımda duyduğum en saçmasapan argümanlardan biriyle gitti. neymiş galatasaray'da falanca taraftar varmış yüzde 5'i bu işi ondan daha iyi yapsaymış vs vs. o kadar saçma ki devamını getirmeye gerek yok bilen de biliyor.
    geri dönmesin çünkü dışarıdan muhalefet yaparak bir şeyleri değiştirebileceğine inandığını söyledi. birincisi bunu yapamaz. içindeyken, taraftarın sevgilisiyken bile yapamamışsın dışarıdan sana yaptırırlar mı bunu? yönetim değişir başka bir yönetimle yola çıkar değiştirmiş gibi görünür ama yine benzer şeyler yaşar. siyaset olmasın istiyorsa isviçre'de falan yapması lazım bu işleri. kulübümüzde hep siyaset olacaktır. batılı bir zihniyete sahip galatasaray. adamın yüzüne güler arkasından iş çevirirler. ensen kalın olacak. erden timur böyle olmasın iftiralar olmasın hayat bayram olsun istiyorsa yanlış kulübün içindedir. doğrusu var mı onu da bilemiyorum elbette.
    kendisi gelmemelidir çünkü o gidince geride büyük bir boşluk yaşanıyor. stabilite önemli. çok büyük çıkışlar ve sonra büyük boşluklardansa kurumsal yapının çarpa çurpa devam etmesi daha iyi bence.
    kendisi gelmemelidir çünkü eğer bilet skandalı doğruysa verdiği sözleri tutmamıştır. bir kuruş parasına biri çökerse ben dursun özbek de olsa karşısında olacağım demişti ama rezan bey ve fatih bey kadar arkasında durmadı işin. belki de durdu ama görünmeden yaptı bunu desek bile ben görünerek yapması gerektiğini düşünüyorum. ben bunu farkettim ve sözümü tutacağım diyebilmeliydi. belki bilet skandalı yalandır o zaman bu eleştirilerimi geri çekiyorum.
    illa gelecekse her türlü kahpeliğe, ayak oyununa, sırtından bıçaklanmaya dayanabilecekse gelmelidir. demokrasi çiçek bahçesi demek değildir. demokrasi tam da budur. bir şeyleri yavaş yollardan yapabilme şeklidir. birbirinin ayağını kaydırmaya çalışanlar her zaman vardır. şark zihniyeti de eklenince kokteyle türkiye'nin en batı kurumu olan galatasaray'da bile her zaman bizans oyunları olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın