resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5419
    kendisinden elbette bir fatih terim çıkarmak imkansız, ama yönetici sıfatında iz bıracak büyük işler başarabilir. erden timur'da bu vizyon, istek ve galatasaray aşkı var. fakat eksik olan bir şey var.

    fatih terim dememde bir sebep var. lisesiyle, üyeleri ile ve hatta taraftarıyla çok zor bir kulübüz. fakat fatih terim öylesine güçlüydü ki yıllarca hem dışarıyla hem de gerektiğinde içeri ile mücadele etti. ve adana'lı terim, 500 küsur yıllık bir geleneği olan camiada kendini kabul ettirdi, adını tarihe yazdırdı.

    dedim ya, erden timur'da da bu potansiyel var. ama fatih terim'in insan yönetiminden öğreneceği şeyler de var. öğrenecektir de. fatih terim de bir çok kere ayrıldı ve her seferinde kulübe güçlenerek döndü. umarım erden timur da bu ayrılığından sonra güçlenerek ve öğrenerek kulübe tekrar dönecektir.

    bu camia öylesine eşi benzeri olmayan bir camia ki, çok kötü yönetilmesine rağmen güçlü kökleri sebebiyle çok hızlı reaksiyon verebiliyor, sendelese bile düşmüyor. bu güç, erden timur gibi bir akılla birleştiğinde önünde durması imkansız hale geliyor. yakın zamanda bu birleşmenin olacağını düşünüyorum.

    tek ihtiyaç, erden timur'un fatih terim'in mücadelesinden kendine dersler çıkarması ve daha güçlü dönmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın