resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5418
    okan hocayla beraber son iki sezondur yaşadığımız bütün güzel seylere vesile olan eski yöneticimiz.
    genelde buraya gelip geri donmesi için dualar edip kendisi için olumlu şeyler yazardım fakat bugün kendisine sitem ediyorum.
    neden sitem ediyorum, 20 mayıs'ta yapılan basın toplantısında kendisine kalacak misiniz diye soranlara görevimizin başındayız uzun yıllar hizmet edeceğiz dediği için.
    neden sitem ediyorum, seçimden önce dursun ozbek yönetimine dahil olmayacağını aciklamadigi için.
    neden sitem ediyorum, az önce sitem ettigim konudan ötürü dursun ozbek'in rekor oyla seçimi kazanmasına sebebiyet verdiği için.

    insan sevdiğine kırılır. ben bir taraftar olarak sana kirginim erden abi. abi diyecek kadar gönülden yakın hissediyorum kendime, vallahi de kırgınım billahi de sitemliyim. olmadı böyle, mumla ariyoruz seni. 2 senedir şampiyon olup rekorlar kıran takımın taraftarı, 2 ay bile tadını çıkaramadan yine sinir krizleri geçiriyor. neden müsaade ettin buna, neden?..

    neyse, canın sağ olsun. sendeyiz artık, seçim için imza toplat. yalı çocuğunun aziz yildirim'a yaptığı gibi yap, demoklesin kılıcı ol. her ortamda taraftar senin adını haykirsin, çık açıktan başkan adayıyım de. imzalar toplansın, üyeler özbek yonetimini mideye indirsin. hadi artık, bundan daha uygun bir dönem olamaz. yalvarıyorum nolursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın