resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 832
    galatasaray'ın genç ve yetenekli sağ beki.
    daha 21 yaşında olup da şampiyonlar liginde 11, elemelerinde 8, konferans liginde ise 4 maça çıkmış. yani bu çocuk 23 kez çeşitli avrupa kupalarında forma giymiş. buna bide profesyonel düzeydeki maçları da ekleyince 80'den fazla resmi maça çıktığını görürüz.
    bizim 20-21 yaşındaki gençlerimiz ise daha süper lig düzeyinde maçlara bile çıkamıyor.
    tamam, 9 milyon euro biraz fazla bir bonservis bedeli olabilir ama bu çocuğun üzerinde durulursa en az 2 kat para kazandırabilecek potansiyelde. hızlı koşuyor, dribbling'i iyi ve sürekli bindirmeye çalışıyor. mesela ferdi, fb'ye gittikten 3-4 yıl sonra sivrilmeye başladı. sivrilmeye başladığı mevki de asıl mevkisi değil, bek pozisyonuydu. hızlıydı, dribblingleri iyiydi ve sürekli bindiriyordu. birkaç yıldır da ikili mücadelelerde rakiplerini perişan ediyor.
    işte jelert de kendi mevkisinde, var olan özelliklerinin yanına bir de ikili mücadeleleri de eklerse en az ferdi kadar başarılı olur. bunun için de az biraz sabır göstermemiz gerekiyor. eğer sabır gösterilirse inanıyorum ki en az 1 sene içerisinde çok çok iyi bir sağ bekimiz olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın