• 164
    bahsedilen iddaa öyle istifa ile vs çözülecek bir konu değil. aramızda hukukçular var, muhtemelen iddaalar kanıtlanırsa suçluları hapse kadar götürecek organize bir yolsuzluk çetesinden bahsediyoruz.

    şimdi burda yönetimi "niye iddaalar araştırılsın diye suç duyuru yapmıyorsun da, iddaa edenleri şikayet ediyorsun" diye eleştirmek çok mantıklı değil. burda çok basit bir hukuki süreç var aslında, iddaa sahipleri ellerinde ne belge varsa, savcılığa başvururlar, savcılık da gerekeni yapar. yönetim isterse 40 tane takla atsın, kimi nereye şikayet ederlerse etsinler o süreç yürür. yalnız anladığımız kadarıyla kimse savcılığıa gidip de galatasaray kulubünde böyle böyle işler yürüyor, al bu da kanıtları demiyor. haliyle yönetim ne yapacak ki bu durumda, evet aramızda hırsızlar, dolandırıcılar olabilir diye kendi kendini mi ihbar edecek? birisi polise gidip ahmet'in oğlu hırsızdır, al bu da kanıtları demek yerine, size gelip senin oğlun hırsız derse ne yapacaksınız? aa öyle mi hadi oğlum yürü karakola mı diyeceksiniz yoksa bunu söyleyeni mi kovalayacaksınız?

    bilgisi belgesi olan savcılığa gitmek zorundadır. dedikoduyla, ya işte şu adam şurda görevliydi bak aniden görevden aldılar, yok işte yöneticileri gizli odası varmış vs demekle olmaz. bilgi ve belge gerekli ve bütün bunlar da savcılara gerekli. gideceksin savcıya anlatacaksın. savcı da gerekeni yapacak, bu kulübe böyle bir hainlik yapılmışsa bütün yapanları yollayacak mahkemeye, hakim de tutacak kulaklarından atacak içeri. bu işin başka çıkar yolu yoktur, öyle istifa felan ödül olur ancak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın