resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10867
    sonunda yolumuzun ayrıldığı kaptanımız, canımız, ciğerimiz, keromuz.

    öncelikle galatasaray'a transferine aracı olan cengiz yönetimine, scout ekibine ve fatih hocaya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. galatasaray'a yapılan en büyük hizmetlerden oldu çünkü bu.

    dört sene önce geldiği galatasaray'da çok güzel yıllar geçirdi. iyisiyle kötüsüyle sağlam katkı verdi. en büyük düşüşümüze de şahit oldu osimhen gibi bir adamı alabildiğimiz yükselişe de.

    benfica'ya transferi beni hem üzdü hem de sevindirdi. üzdü çünkü kerem kadar kaliteli bir karakteri, skor katkısı yüksek bir oyuncuyu, tam bir kaptanı kaybettik. sevindirdi çünkü ben kerem'i kardeşim gibi seviyorum. burada çok haksız şekilde eleştirildiği zamanlar oldu. namaz kılmasından dua etmesine varana kadar. artık bunlarla muhatap olmayacak olması sevindirdi.

    kerem gibisini umarım bulabiliriz çünkü az paraya inanılmaz katkı veren bir adamdı. hem saha içi hem saha dışı bir kez bile mücadeleden kaçtığını görmedim. elinden hep fazlası gelsin istedi ve kötü olarak görüldü.

    sonuç olarak kerem benim en sevdiğim galatasaraylı futbolcular arasına adını yazdırdı. başkası için necidir bilemem. gün olur da buraya başka takım formasıyla dönerse de asla kızamam. çünkü çok fazla haksızlığa uğradı. hepimiz insanız; kızarız, sinirleniriz, küseriz...

    ayrılıklar da sevdaya dahil. galatasaray'dan bir kerem aktürkoğlu geçti. yolun açık olsun kero, umarım orada hakettiğin değeri görürsün.

    edit: cezalı olduğum için yazıp gönderememiştim bugüne nasipmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın