resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 3128
    şimdi bunun (normalde hiçbir şahsa kolay kolay "bu" diye hitap etmem ancak bu "bu"nu hakediyor) dediklerine cevap versen değmez (ki zaten mevcut yönetimimizde o kalibrede bir üyemiz maalesef yok), vermesen kendisinin "bir şeyi 40 kere söylersen toplum ve kamuoyu onu öyle kabullenir" mantığıyla hareket etmesine hizmet etmiş olursun.

    şöyle ki, kendisi saha çalışmalarından arta kalan vakitlerinde yönetiminin bilgisi, isteği ve desteği ile bilinçli ve planlı olarak işin saha dışı kısmına da mesai harcayarak kamuoyunda "galatasaray kollanıyor" algısını daha bir oturtmak, daha bir kökleştirmek, finalde ise bunu sahada galatasaray'ın kıtır kıtır doğranacağı evreye getirmeye çalışmaktadır.

    ne acı ve yazıktır ki, daö başkanlığındaki mevcut galatasaray yönetiminde bu plana ket vurabilecek ve bu algının önüne geçebilecek uyanıklığa, potansiyele, öngörüye ve beceriye sahip herhangi şahıs yoktur.

    zaten takımı sezona eksiklerle sokan yönetimin bu taraklarda da bezi olmamasından mütevellit allah galatasaray futbol takımının saha ve saha dışında yardımcısı olsun.

    camiaya her türlü iftirayı, yaftalamayı yapanları ağızları açık izledikleri gibi bunun gibi çakalların ortalıkta cirit atmasını da en güzel yerden izleyen daö'e de yönetimine de binlerce kere yazıklar olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın