resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10858
    gittiği ve galatasaray futbolcusu olmadığı için artık rahat rahat yazabilirim, bizi uzun süredir çok yordu. haksızlığa uğradığına dair sabit inancı sürekli bir gündemimiz haline geldi. kerem iyi oynuyor, gol atıyordu, övüyorduk, yeterince övmediğimiz söyleniyordu. kerem takımı sabote edercesine saçmalayınca eleştiriyorduk bu kez yine onun hakkını yemiş oluyorduk. siz de dönüp bir düşünün, 22-23 sezonunun başından itibaren bunlarla uğraştık. neden bunu kerem dışında başka hiçbir futbolcuyla yaşamadık? bir tek kerem'in mi hakkı yeniyordu, hiç layık olduğu kıymeti görmemiş başka futbolcumuz yok muydu?

    bunu daha önce de yazdım; biraz gülümse, şu golleri atınca bize atmışsın gibi hırs yapma diye. allahı var son aylarda kendisini daha olgun ve sakin görüyordum. kaybettiğimiz fenerbahçe maçı sonrası camiayı ayağa kaldırmaya çalışması filan on numara hareketlerdi. kaptanlığı alındığında da olgun davrandı, doğal bir kaptan olduğunu zaten belli etti.

    şimdi benfica'ya gitti. şu veya bu sebepten değil, gitmek istediği için, avrupada oynamak istediği için gitti ki bu harika bir şey. hiçbir itirazım yok. hatta alt liglerden gelip burada kendi tavanını -şimdilik- gördüğü için tavan yükseltmesini de çok olumlu buluyorum. belki tekrar bize gelir, bu kez son vuruşları da düzelmiş olur. zaten forvet oyuncularının son vuruşları 30 yaşına doğru oturuyor.

    arkasından yangın yapmaya gerek yok. hepimizin hayatının anası bellendiği için düştüğümüz doğal arabesk eğilime de düşmeyelim. sağolsun geldi, yüzümüzü çok güldürdü, biz de onu önce türk sonra dünya futboluna armağan ettik. bunu aklından çıkarmadığı sürece galatasaray'da bir yeri olur. şimdilik geriye kalan her şeyi unutsun, benfica için canını dişine taksın. bir de ne olur top kontrolü ve son vuruş çalışsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın