• 214
    kerem'in en büyük hater'larından iki tanesini yakınen tanıyorum.

    bu adamların ortak özelliği şu. her sene yeni transfer isterler ve yabancı futbolculara ekstra hayranlık duyarlar. eski futbolcular form düşürse hemen yerine fifa'dan adam ararlar.

    mesela zamanında burak yılmaz'ı da hiç beğenmediler. yönetimin beceriksizliği ile bunların yangını birleşince şampiyonlar liginde şov yapan adamı 3 kuruş paraya sattık. aynısı kerem'de de yaşandı.

    bir örnek daha vereyim. 2018/2019 şampiyonluğumuzda tüm maçlarda tribündeydik. gomis'in satılıp forvetsiz şampiyonlar ligi maçlarına çıktığımız o sezon. adam ilk maçta eren'in ayağına top gelir gelmez ıslıklamaya başladı. sanki gomis'i eren göndermiş gibi. o sezon bıkmadan usanmadan eren'in psikolojisi bozulana kadar ıslıklamaya devam etti. tribünün çoğu da buna katıldı. sonra tepine tepine diagne'yi istedi ve gelince baş tacı yaptı. hala bu olaylarla dalga geçerim ve yüzü kızarmaz.

    sözün özü bu adamlar aramızda hep var oldular. ben şu anda fenerbahçe'lilerle dalga geçer gibi umarsızca dalga geçiyorum. siz de geçin. belki utanırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın