resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10823
    türk insanı garip. senede 20+ gol - asist yapan, sürekli pozisyona giren ya da pozisyon yaratan, genç ve üç kuruşa oynayan yerli topçunun yerine hayatında şampiyonluk yarışına girmemiş, bir kez büyük takım görüp üç maçta sepetlenmiş 30 yaşındaki yabancıyı yıldız diye getir, 8 milyon avro da maaş ver, sonra türk insanının bunun ne kadar mantıklı bir hareket olduğunu anlatmasını otur izle. yeter ki getirdiğin adam genç olmasın, buralı hiç olmasın, bu toprakların genci hiç ama hiç olmasın.

    sen bunun aptallığını açıklamaya çalıştığın her an bin tane laf ye, seni rakip takımın taraftarı olmakla falan itham eden ergen irileri çıksın...

    sonra aradan bir yıl geçsin, o bir yılda şu 20+ verimliliğe sahip genç futbolcunun mevkisini değiştirsinler. maksat 30 yaşındaki yıldız oynasın... çocuğun üstünde baskı arttıkça artsın. zaten hıyar gibi bir altyapı eğitimi ve genel olarak eğitim verildiğinden çocuk bu baskıyla nasıl başa çıkacağını bilemesin. ama senin yıllık 8 milyonluk yıldız mantarlayınca sen gene çocuktan medet um. o da sana gene 20+ gol ve asistini versin. yine de beğenme; başkaları senede 10 milyon avro alıp sıkıldıkça memleketine gider, canı istemediğinde maçtan çıkmazken küfrü de ıslığı da bu çocuk yesin. kulübede oturan 30 yaşındaki yabancı kadar bile yıldız muamelesi görmesin... yönetimi tarafından iki tane sözde gazeteciye yem edilsin, kaptanlığı elinden alınsın...

    sonra 12 milyon euro gibi komik bir paraya nihayet satıldığında ise tüm türkiye twitter'ı ve cümle sosyal medyası günlerce "kerem'imize orada iyi bakın, olur mu?" diye iğrenç, arabesk bir romantizmle çocuğu uğurlasın.

    gerçekten tiksiniyorum. nedir bu? güya türkler milletiyle çok gurur duyar, öyle mi?

    iki senelik kerem defteri kapandığına göre şimdi aynı tarife barış alper yılmaz'a uygulanabilir. hep beraber izleyeceğiz. sizin de çoğunuz buna iştirak edecek. çünkü barış alper yılmaz buralı ama size onun 10 katı maaşa ingiliz, alman, ispanyol, afrikalı falan filan bir topçu getirecekler. izleyin görün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın