• 6
    milli maç heyecanı yaşayamama nedenimizin sözlükte de özetlendiği maç. "normalde başka takım taraftarlarının yürüyemeyeceği sokaklarda ksk formalılar bile" varmış. ülkede emekli aç, çalışan aç veya yaşamaya vakit bulamıyor, sebep olanlar sokakta rahatlıkla yürüyebiliyor ama sakın gs formasıyla kadıköy'de, karşıyaka formasıyla artık göztepeliler hangi sokağı bellediyse orada yürümeyin, mazallah saldırıverirler çünkü halkımız çok hassastır.

    maç dediğini meşrebine göre biranla, cipsinle, patatesinle, çerezinle veya çayınla, meyvenle, kurabiyenle izlersin. hadi alışılmışın dışındasın biranla meyve veya cipsinle çayınla izle. cips çay olmaz ama hadi olsun. neyse, bakın en dandirik bisküvi 10-15 lira olmuş ve evet 15 lirayı hesaplı harcamak zorunda olanlar var. cips olmuş 30-40 lira, bira olmuş 50 lira, üç tane elma olmuş 40 lira.

    haftanın altı günü çalışıyor insanlar, çünkü türkiye'de piyasa böyle diye it gibi çalıştırır herkes birbirini ve itiraz ederseniz tembel bellenirsiniz, kalan son enerjisiyle ekran başına geçecek de, üç kuruş maaşından kendine, eşine/sevgilisine, arkadaşına, varsa çocuğuna meyve, cips, bira, elma alacak da, az olan vaktini milli maça harcayacak da...

    ben maç olduğunu spor sözlüğünde yazan biri olarak 21:09'da öğrendim. cumartesi dahil işe gidecek ahmet amca, nazmiye teyze bok izler o maçı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın