resim
Nicola Zalewski
Takım:Roma
Mevki:Orta Saha Sol
Yaş:22
Boy:1.75
Uyruk:Polonya
  • 13
    skor üretemeyen adama bayılırız, hemen gelip sezonda 1 gol 2 asist yapmalı çünkü galatasaray futbol takımına skor üretebilen adam alınması kanun ile yasaklanmıştır.

    son 3 sezonda 2 gol 6 asisti falan var, şakasız toplam istatistikleri bu. 109 resmi maç 2 gol 6 asist, maalesef galatasaray skor üretebilecek, gol atabilecek adamları sevmiyor, yapacak bir şey yok.

    kötü oyuncu değil de galatasaray'ın sıkıntılarına çözüm olabilecek bir adam da asla değil, o yüzden gelir bu kardeşimiz, 1 sene kiralarız, 15 milyona da alırız sonra 4-5 sene de 2 gol atmasını bekleriz.

    edit: allah aşkına bunu neden eksilediniz? rashica 22-23 sezonunda sezon içinde skor üretemediği için gömülüyordu yerine barış oynasın deniyordu ama sistemin ana parçası olduğu unutuluyordu, rashica o günlerde gömülürken ben rashica övmeye devam ediyordum belki zalewski gelirse de aynı şey olur ama bizim taraftarımız buna sabır göstermez, skor üretemedikçe göze batar böyle adamlar, zalewski kötü futbolcu değil, hatta ferdi tarzı sezon içinde bazen bol bol övülecek adam ama galatasaray tarzı takımlar için çözüm üretecek, çilingir olacak adam değil, ben kendisini potansiyelli görüyordum ama o potansiyeline hiç ulaşamadı, angelino'yu bile kesemedi cidden merak ediyorum, artık sıktı bu iş, her çıkan ismi övmek mi gerekiyor? orta saha skor üretemiyor, kanatlar skor üretecek adamlar değil, bu takım 3-5-2 oynayacak diyoruz ama skor üretemeyecek adamlara yöneliyoruz öyle mi? bir kanada zalewski koyuyorsan diğer kanat bek 20 skor üretmeli, eee bizde o var mı? yok, bizim takımda 20 skor üretebilecek değil 10 skor üretebilecek kanat bek yok. şaka gibi son 3 sezonda 2 gol atabilmiş 6 asist yapabilmiş adamı deli gibi övmemiz mi gerekiyor? 30 maçtan fazla izledim zalewski bu topraklarda sadece anasına küfür yer kötü olduğu için değil skor üretemediği için, bu takımda skoru kim üretecek diye kimse düşünmüyor. alın sadece koşan adam alın sonra icardi ve osimhen skor üretemiyor diye de ağlarız hep beraber. neden skor üretemediklerini sorgulayanı da eksileriz bol bol. kolay gelsin size, zalewski kötü topçu değil ama galatasaray'ın istediği adam hiç değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın