resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11658
    --- alıntı ---

    mauro ıcardi: "7 eylül 2022..

    iki yıl önce zorluklarla ve belirsizliklerle dolu ama aynı zamanda umut ve hayallerle dolu yeni bir maceraya başladık. bugün geriye dönüp baktığımda başardığımız her şeyi görüyorum ve büyük bir minnettarlık hissetmeden edemiyorum. hepinizin desteği olmasaydı bu yol böyle olmazdı.

    her çaba, her cesaret verici söz ve her küçük jest, buraya gelmemizi mümkün kıldı. sadece hedeflerimize ulaşmakla kalmadık, aynı zamanda ekip ve insan olarak da büyüdük. bu nedenle bu yolculuğun bir parçası olan herkese en derin şükranlarımı sunmak istiyorum. bu başarının temel dayanağı oldular.

    gelecek belirsizliğini koruyor ama sizin gibi insanlar yanımda olduğu sürece her türlü zorlukla yüzleşebileceğimizi biliyorum. adanmışlığınız ve tüm çabanız için kalbimin derinliklerinden teşekkür ederim.

    2 yıldır galatasaray denilen bu büyük ailenin bir parçasıyım ve her zaman da onun bir parçası olacağım, küçük büyük aslanlar türkiye'nin en iyi takımıyla gurur duysunlar diye bu duyguyu dünyanın her köşesine taşıyıp temsil edeceğim.

    gerisi tarih… çok teşekkürler.

    --- alıntı ---

    dünyadaki bütün güzel kelimeleri kullan, yine de bu adamı tanımlayamazsın. öyle bir adamdır işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın