• 4129
    okan hocanın geleceği eylül ayındaki fikstüre bağlı. fenerbahçe deplasmanı hariç rahat diyebileceğimiz maçlar var. burdan okan hoca ya tekrar güçlenerek çıkacak ya da taraftarla zayıflayan bağı tamamen kopacak. hoca güçlenerek çıkarsa zaten lig avrupa derken yönetim nefeslenir. hoca değişirse yeni gelen hoca vs derken yine birkaç haftayı kurtarırlar.

    yola okan hocayla devam etseler de etmeseler de şunu bilmeleri lazım ki bu takıma transfer şart. bu transferleri en azından lig için kaydetmek gerekli çünkü olası hoca değişikliğinde gelen hocanın elinde seçenek olsun. bunu illa dünya yıldızı olarak yapmalarına gerek yok ama transferi halletmezlerse hoca değişse dahi takım eksik kalır bu da yine onların önüne çıkar.

    kendi menfaatleri gereği de transfer yapmaları gerektiğini açıkladım. taraftarın geneli kadroya hocaya ve gidişata bakar. okan hoca fener deplasmanında galibiyet alsa taraftar yönetimin bu yaz yaşattığı sıkıntıları unutuverir. türkiye böyle bir ülkedir bunu kabul etmemiz lazım. o nedenle önlerinde bir haftalık bir süreç var. yerli ve yabancı gereken takviyeleri yapabilmeleri gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın