• 539
    herkesin hem fikir olduğu şekilde rakibi 442 ile karşılayan ve hücumda 352 dizilimine dönen bir plana sahip olması gerekiyor galatasaray futbol takımının.

    muslera
    jelert davinson nelsson jakobs
    sara torreira kaan barış
    osimhen icardi

    rakibi böyle karşılarız savunmada. orta sahadaki dörtlü sahaya direnç koymayı başarabilecek dört oyuncudan oluşuyor. aslında 11-12 sezonunun ilk yarısındaki bir kanatta colin kazım diğer kanatta emre çolak'ın olması gibi bir durum. tabi orta saha ikilisi o sezonki kadar yaratıcı değil ama forvet ikilisi çok daha yetenekli.

    muslera
    davinson nelsson jakobs
    jelert torreira kaan barış
    sara
    osimhen icardi

    topa sahip iken de bu şekilde sara'nın merkeze kayarak oyun kuruculuk yapacağı, jelert ve barış'ın kanatlardan zorlayacağı bir hücum şekline dönülebilir. sara ve icardi'nin yaratıcılığı ile barış ve osimhen'in gücünden yararlanarak hücum edilebilir.

    maçlara bu şekilde başlanması taraftarıyım. en azından şok gollerle geri düşme işi bu şekilde baya bir çözülmüş olur. gol gereken dakikalarda kaan yerine kerem girer, hala gol gerekiyorsa torreira yerine mertens veya ziyech hamlesi ile merkezi sara ve kerem ile kapatıp daha yaratıcı hale geliriz. hala gol çıkmadıysa jelert yerine yunus veya yusuf'u sahaya sürebiliriz. öne geçtiğimiz maçlarda ise sara yerine berkan'ı sahaya atıp daha da dirençli hale gelebiliriz. barış sağ kanada, berkan da sol kanada geçer. icardi çıkarıp mertens ile orta sahayı daha kalabalık hale getiriririz. jelert ile metehan'ı değiştirip boy ortalamamızı arttırabiliriz baskı yediğimiz anlarda.

    kısacası elimizde çok güzel bir yemek çıkabilecek malzeme var. yeter ki okan buruk kafasını sahaya versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın