• 538
    jelert'e kanat emanet edilen, jakobs'u stopere yazanlara görünce şaşkınlık geçiriyorum. galatasaray taraftarı sistemin değişmesini istiyor çünkü ortada oyun göremiyorlar, haklılar da ama doğru oyuncularla oynanmayan hiçbir sistem başarılı olamaz bunu unutuyorlar.

    jakobs kanat özellikli, daha doğrusu direkt kanat olarak kariyerine başlamış bir oyuncu hatta ters ayaklı kanat olarak başladı kariyerine sağ kanatta, bu adamın kariyerinde stoper oynadığı maç 1 o da dünya kupasında tam stoper gibi oynamıyor, defansif olarak becerikli bir adam değil, pozisyon bilgisi iyi değil çünkü kanattan bozma bir kanat bek oyuncusu, bek de değil aslında. bu onu kötü yapmıyor ama stoper oynama fikri de akıl tutulması.

    jelert de hücum ile fazla işi olmayan bir adam hatta hiç işi yok, kariyerinde 1 gol 3 asisti var, bu adamı kanat bek olarak görevlendirmek normal değil, kanat bek dediğiniz şeyin hücum yetileri de olmalı, kanadı tek başına kullanabilmeli. jelert koca sezon 1 adam geçemeyecek, 1 kaliteli orta açamayacak, 1 gol atamayacak, 1 tane ya da hiç asist yapacaksa neden kanat bek oynayacak ki? galatasaray futbol takımı bu şekilde nasıl gol atacak?

    kadroyu hazırlamak güzel de takımın topu nasıl ileri taşıyacağını, nasıl atak yapacağını da keşke düşünsek, 2 kanat - 10 numara ile topu rakip sahaya taşıyamayan bir takım nasıl kanatsız, kanat beksiz bunu taşıyacak? jelert ve jakobs son 3 senede 10 skor üretememiş, nasıl bu adamlarla güvenip 3-5-2 oynayacağız?

    galatasaray kerem-zaha vb. oyunculardan 40 skor katkısı kaybetti, bu skor katkısını sistem değiştirerek göz ardı edemezsiniz, mertens'in de yaşlandığını hesap edelim 20'ye yakın da oradan kayıp olacak belki, barış da sakatlanırsa elimizde hiçbir şey kalmayacak, galatasaray'ı kaldıramayan yunus tarzı adamlara mı güveneceğiz, forvet hattımıza mı? forvet hattımız iyi de topu nasıl taşıyacağız? jakobs'un hücum performansı iyi değil öyle, %10 ile orta açan bir adam, beceri konusunda çok kötü bir takım oldu, yıllardır belli oyuncular hariç skor üretmekte zorlanan bir takımdık artık daha da zorlanacağız çünkü forvetler hariç takımda skor üretebilecek kimse kalmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın