• 529
    beklentilerin oldukça üzerine çıkan simone inzaghi‘nin inter‘e oynattığı oyun planının taktik tahtasındaki yansımasıdır.

    kopyalayacağımız iddaa edilen bu taktiği araştırırken aşağıdaki videoya denk geldim. çok kısa olmasına rağmen, sınırsız opsiyon yaratan bir oyun planı olduğunu çok net bir şekilde ifade edebilmiş.

    https://youtu.be/mirDvM861rA?si=HUjAjyVK8n8Tm_08

    osimhen fırsatıyla beraber 24 saat içinde geçmeye karar verdiğimiz bu düzende bazı bölgelerde nicelik olarak eksik kalacağız. lakin eldeki oyuncu profillerine bakıp inter’in oyuncularıyla eşleştirebildiğimiz bu hibrit oyun planını oynayabilme ihtimalimiz beni fena halde gaza getiriyor. muazzam bir yöntem…

    transfer dönemi bitsin, takımı öyle değerlendireceğim deyip durdum kendi kendime. içim içimi yese de realist kalmaya çalıştım. avrupa’ya kayıtlanan kadroyu gördüğümde ise karamsardım. 3’lü sisteme geçilecek söylentilerinin zırvalık olduğuna inanıyordum…

    derken bu video tüm enerjimi değiştirdi.

    koca bir camia olarak saçmalıklarla sınandığımız bu zor zamanlarda milli takım arasını biraz daha hevesli geçiriyorum. tüm galatasaraylılarla paylaşmak istedim. zira biraz pozitife ihtiyacımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın