resim
Adrien Rabiot-Provost
Takım:Marsilya
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.88
Uyruk:Fransa
  • 491
    annesiyle ilişkisi çok sıkıntılı bir futbolcu. bu ilişki ve mali beklentisi sebebiyle de bizim için problem yaratma riski çok yüksek.

    gelmeye bu kadar gönülsüz bir futbolcunun peşinden bu derece koşmak da akıl alır gibi değil. açık bir şekilde oyuncu kulübü ve türkiye'yi küçümsüyor ve arabistan muamelesi yapıyor.

    buna paralel, didier deschamps bile kendisini eleştirmeye başladı. juventus'taki yerini khephen thuram'a kaptırdı ve bence milli takımdaki yerini de kaptıracak. daha fofana var, henüz 18 yasında olmasına rağmen bomba gibi gelen emery var.

    annesi herhangi bir olay olduğunda manchester city, psg gibi kulüplerde ve fransa milli takımında bile olay çıkarttı. tribünde mbappe'nin yakınlarıyla kavga etti. bu camialarda bunları yapan kadın, türkiyede suyun karşı tarafına koz vermekten başka hiç bir şeye yaramaz.

    kaldı ki, madem bu kadar parayı verebilecek gücümüz hala var, gidip en başından manu kone'yi almalıydık. 23 yasında fransa milli takım oyuncusu ve geçen hafta 18 milyon euro'ya roma'ya transfer oldu, bizim gitmemiz gereken profil en fazla budur.

    lütfen, rabiot konusunu artık kapatın. fransa liginden herbiri 5-8 milyon euro civarı fiyatlara, 21-24 yaşlarında bir kanat, bir de ortasaha alın ve transfer konusunu nihayet kapatalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın