resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 1595
    ne hikmetse galatasaray bekleri senelerdir anadolu takımlarının kanatlarına karşı eziliyorlar ve sorun hep o bekte oluyor. boey ezilmedi o da zaten 35 milyon avroya gitti. e biz sürekli 35 milyon avroluk bek bulamayız ki?

    oyun planımız bu, bunu eleştirmek için demiyorum ama bu yani. bu planda beklerin hem hücuma hem defansa muazzam katkı vermesi ve bunu sıklıkla o kanatta tek başına yapması gerekiyorsa o zaman carlos'u alacaksın sol beke. o da bugün futbol oynuyor olsa 100 milyon avro falan olurdu zaten. ya da sistemde bazı oynamalara gideceksin. ne bileyim sağ taraf çıkıyorsa sol taraf bekleyecek, savunmayı üçleyecek vs. bir oyuncudan hem tempo yapıp ileri çıkmasını ve asist yapmasını hem de 40 metrelik alanı tek başına savunmasını beklersen savunduğunda 35 milyon avro eder, savunamadığında da gönderir yenisini alırsın ama o da savunamayacaktır muhtemelen.

    edit: yanlış da anlaşılmasın, gidişine sevinmiştim çünkü performansı kötüydü ama her bek nasıl kötü olabilir bu sistemde. ya sistemde bir zaaf var ya da biz çok sabırsızız, çok şey istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın