resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4653
    önde olduğumuz dandik bir türkiye kupası maçının son dakikalarında koruma amaçlı oyundan çıkarılırken teknik ekibe el kol hareketleri yapana kadar galatasaray futbol takımının en çok süre alan oyuncularından biriydi. sırf kendisi için takımın düzeni bile değiştirildi. fiziksel durumu, devamlılığı ve verimi beklenen düzeyde olmadığı gibi hem takım arkadaşlarına, hem teknik ekibe karşı sürekli triplerde olunca yedeğe çekildi. mobbinge uğradı falan muhabbetlerini aklım almıyor.

    erden timur kendisinin sezonluk ortalama maliyetinin 7 milyon euro'ya geldiğini açıklamıştı. galatasaray'da forma giyen bir hücum oyuncusunun bir zahmet tabela yapması lazım. zaha 2.110 dakikada 15 gol katkısı yapmış galatasaray'da. olimpiu morutan senede 600 bin euro alıp 1.970 dakikada 10 gol katkısı yapmış, hem de berbat bir takımda yapmış bunu. maaşları yine benzer seviyelerde olan kerem ve barış alper'in kendisinden fazla tabela yaptığına zaten girmiyorum.

    zaha'nın beklenenin aşırı uzağında kaldığını, üstelik maliyetine ve takıma entegre olamayıp hali tavrıyla takım içi huzursuzluk yaratmasına katlanılacak bir performansı olmadığını kabul etmek bu kadar zor olmamalı.

    kişisel husumetiyle çıktığı manchester ve boş alanlar bulduğu trabzon deplasmanı, belki ligde 2-3 anadolu maçı dışında akılda kalan bir performans vermedi bizlere. daha çok akılda kalan bandırmaspor'un, kayserispor'un beklerine dahi üstünlük kuramayan, en kritik kopenhag maçında karşısında oynayan 35'lik beki birebirde geçemeyen, maliyetinin asla karşılığını veremeyen bir zaha maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın