• 4118
    koca üç ay boyunca transferde saçma sapan işler yapan yönetimdir.

    karaborsa rezilliğini ayrı tutarsak eğer, bu takım bu sene şampiyonlar ligi'ne gidemediyse baş sorumlu kendileridir. eğer teknik heyet rapor verdiyse, bir de hocaya 'sen dert etme kral, deli para harcayacağız' dediyseniz o sözü yerine getireceksiniz. ama deli para harcama işini iki kapalı kutu topçuya 30 milyon euro dökerek değil planlı programlı işler yaparak halledeceksiniz.

    transferin son üç günü dönüp duran isimlere bakalım: rabiot, mckennie, kostic, goretzka, arias.

    ne var elde? hiç.

    böyle iş bilmezlik olur mu? hadi oturdun, bu adamlarla görüştün ama olmadı diyelim. yahu bu heriflerin alternatifi nasıl belirlenmez. onlara nasıl gidilmez.

    senin galatasaray olarak gideceğin tek kanat arias mı? dünyada sadece rabiot mu kaldı? siz bizimle alay mı ediyorsunuz? tuttunuz erden timur & gardi sayesinde osimhen'i getirdiniz. tam taraftar olarak ufak bi heyecanlandık, tuttu hatipoğlu bey 'daha naapalım yaaa' dedi. lafa bak lafa. ne mi yapın? istifa edin.

    zaha, tete, zaniolo, kerem aktürkoğlu, köhn gitti. yahu bir allah'ın kulu demedi mi teknik ekibe 'hacı biz bunları göndeririz de sen kimi oynatıcan' diye? ya da siz sattıysanız bu adamları, teknik ekip size demedi mi 'ben kimi koyucam bunların yerine' diye? anca gidin şereflikoçhisar'da şampiyonluk kutlayın.

    avrupa ligi'nde görece olarak en rahat kuralardan birini çektik, yine diken üstündeyiz. okan hoca'nın gençlere şans vermeyeceğini hepimiz biliyoruz. gerçi bu hataların paydaşlarından biri de o ya neyse.

    hadi takım içinden halledin. mesela sol kanatta sakatlık veya ceza halinde günay güvenç oynasın, orta sahada da ayhan akman oynar. nasıl fikir ama? bence bir düşünün, çünkü sizin hayal gücü bunları kaldırır ancak.

    istifa edin, istifa edin, istifa edin. kendinizi zaten rezil rüsva ettiniz, bari takımın yakasından düşün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın