• 75
    okan hocanin sarfettigi talihsiz soz.

    fakat hocanin ustune cok gidildigi kanaatindeyim. hem sahada hem aciklamalarda hatalari var, ve umariz farkina varir, ki osimhen transferi ile yeni bir yola girilmis gibi gorunuyor. fakat dedigim gibi hocanin ustune cok gidildigi kanaatindeyim.

    ne kadar basarili olursa olsun ilk buyuk takim deneyimini yasiyor hoca, ve kendisi bir galatasarayli. uefa'yi kazanmis takimin bir parcasi, inter'in eski oyuncusu. zaten hayalleri bizden daha kucuk degil, ayrica galatasaray ile buyuk hayalleri ancak galatasaraylilar kuracak. buyuk takim kariyerine harika 2 sezon ile basladi okan buruk, totalde kritik surecleri de cok iyi yonetti. kredisi cok olmasi gerektigini dusunsem de, onun haricinde bu talihsiz aciklama ozelinde, ciddi sekilde gergin ve haksizliga ugramis hissettigi bir anda yaptigi bir aciklama. hoca formsuz, aciklamalar yanlis. ama bir yerde de durmak lazim.

    isitip isitip kendi onumuze koymaya gerek yok. zaten disardakiler bunlarla ugrasacaklar. 3 gun dovduk yeter. begensek de begenmesek de okan buruk en az bizim kadar galatasarayli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın