• 520
    yaz transfer dönemi sonrası elimizde ofansif kanat oyuncusu hemen hemen kalmayacağı için ayrıca 2'li forvet oynamak zorunda olduğumuz için mecburen başvurulması gereken formasyon.
    biz yaparız ve yapamayız orasına yorum yapacak kadar analist falan değilim ama mecburen dönülecek gibi duruyor çünkü diğer formasyonların hiç birinde takımı mantıklı bir zemine oturtamıyorsun, gerçi 3-5-2'de de mantıklı olmuyor gibi ama en mantıklısı bu. ancak takımda cezalı veya sakat oyuncu olduğunda özellikle kanat bekleri ve defans özelinde (orta sahamız zaten ilk 11 çıkaracak kadar bile yok gibi) nasıl bir yol izlenecek çok merak ediyorum.
    özellikle zorlu maçlarda https://galatasaray11.com/e/8n73wjqv tarzı bir ilk 11'le çıkılıp yunus/berkan/demirbay/mertens orta saha alternatifi olarak kullanılırsa, jelert ile de iki kanat bekine alternatif olarak değerlendirebiliriz zaman zaman berkan'ı sol kanat beki olarak değerlendirebiliriz. defans 3'lüsünün alternatifleri yine kaan/metehan (nasıl olacak burası aklım almıyor).
    velhasıl 4'lü oynadığımız her formasyon'da hücumcu kanatlarımız barış/yunus/ziyech(meçhul) kaldığı için ve bu durumda 2'li oynayacak orta saha oyuncularımızın 2 forveti kaldırabilecek düzeyde olmadığı için 3'lü oynayacağız gibi geliyor. sonuç olarak 5 dakikada nereden nereye geldik, neydik ne olduk çok kafa karışacak, önümüzde 3 tane maç var ve bu maçlarda olası kötü sonuçlarda buralar çok karışır ve şampiyonluk yarışına daha 6. haftadan havlu atarız gibi geliyor tam tersi durumda ise az biraz da iyi oyun olursa 25. defa şampiyon galatasaray olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın