• 511
    affedersiniz ama eldeki kadroyla okan buruk bu dizilişi biraz zor oynatır. bu diziliş öyle çok esnemeye gelmez, tüm takımı a'dan z'ye buna göre kurar, sisteme yatırımını yapar gerekirse sancılarını çekersin.

    her şeyden önce barış alper haricinde kanat bek oynayabilecek oyuncumuz yok. jakobs'a sol koridoru olduğu gibi emanet edebilir misin? meçhul. jelert bu sistemde nereye yazılacak? elimizdeki tek sağ beke bu sistemde yer yok.

    yanında bek varken bile patır patır dökülen apo dışında solak stoperin yok. mecbur 3'lünün soluna yazacaksın, bekle ki kendini toparlasın, ya da jacobs insan üstü bir şey çıksın.

    orta saha merkezdeki 3 oyuncun kim olacak ve nasıl rol verilecek? torreira garanti, diğer ikisini sara ve mertens yaparsan geçmiş olsun. önde 2 santrfor ve mertens'le anca deli gibi hücum pres oynayabilirsin onu da bu dar kadroyla sürdüremezsin. topla iyi çıkan rakip presini kırdığı gibi kısa bacaklı torreira(üstüne gelen rakibe karşı ciddi dezavantajlı) ve ağır stoperlerine karşı çoğalıp her topta tehlike yaratacak.

    santrforların kağıt üstünde inanılmaz, ama sahada birbirlerini ne kadar tamamlayacaklar? osimhen-icardi ikilisinin uyumlu olabilmesi için biri kaleden uzaklaşmak zorunda, bu da muhtemelen icardi olacak, özellikle avrupa maçlarında mertens sindiğinde veya çıktığında icardi yardımcı forvet gibi konumlanacak, hatta geriye gelecek top çıkarmaya. ne kadar verimli olur bu?

    top çıkarmak demişken, acaba nasıl oyun kuracağız biz? mevcut kadro uzun top dışında savunmadan top çıkaramaz. sara'yı kitleyen rakip senin stoperlerini ve muslera'yı bam güm vurmaya zorlayacak. osimhen'i fatih terim babel'i gibi kullanırız artık, ya da barış'ı çatlayana kadar koştururuz. yedeği de yok zaten, at gibi çatlayacak bu çocuk bu sene.

    içinden çıkamıyorum, iyimser bakamıyorum. okan buruk çözüm üretebilen bir hoca olsa belki derim, ama değil. delik deşik bir kadro, bakalım nereye kadar sabredebileceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın