• 4075
    hem avrupa’yı hem de şampiyonluğu satmış yönetimdir. milleti komisyon zengini ettiler. ben takımımızın tarihinde bu kadar para harcadığı bir transfer dönemi hatırlamıyorum. üzerine orta saha göbeği yok, stoper rotasyonu sıkıntılı, kanat yok. çorba gibi bir takım.

    üzerine üstlük teknik direktöre sus payı niteliğinde sözleşme vererek rezaletlerini örtmesini de sağladılar. böyle bir kepazelik ancak türk dizilerinde görülür, biz yaşıyoruz.

    galatasaray’dan her sene başarı beklemiyorum. bu sene kadroyu koruyacağız para harcamayacağız diyebilirlerdi, demediler. avrupa hedefimiz konusunda net olabilirlerdi, olmadılar. sezon kapandığında takımda 6 tane kanat varken, dördünü gönderdik, bir kişi allahtan kiradan döndü. ya kardeşim bu nasıl iştir. zaha, tete, zaniolo, kerem gitti. yerine adam alamadık. bari birini tutsaydınız. yerli oyuncu yedeği yok. kadroda elle tutulur, apokerim, barış, kaan ayhan kaldı o kadar.

    bu yönetim bu takımı yönetemez, muhtemelen ciddi bir borç yüküyle florya paralarını da hiç ederek kaçacaklar. sonra da bizim dönemimizde dört şampiyonluk alındı diyecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın