• 4073
    ya inanılmaz gerçekten, akıl alır gibi değil. bütün transfer dönemi hiç olmayacak oyuncuların peşinde koştular, iki tane çok pahalı transfer yaptılar. son gün yana yakıla aralarını kendilerinin bozduğu george gardi'ye osimhen'i transfer ettirdiler. bir dünya adam gönderip başka kimseyi alamadılar ve takım tamamen çorba oldu. kimsenin ne oynayacağımıza dair doğru düzgün bir fikri yok. büyük ihtimalle hocanın bile yok. oyuncu satışı işini de hiç beceremediler. en azından bunu becerebilseler bir miktar nakit yaratıp maaş yükünü hafifletirdiler. gönderdiğimiz oyuncuların maaşını da biz ödüyoruz resmen.

    bu arada transfer limiti de çok büyük bir yalan. öyle bir şey yok yani. zaten bonservis gelir-giderinde artıdayız. üstelik ödeyeceğimiz bonservisleri de taksitlendirdik. yani öyle bir limit olsaydı da artıdaydık. resmen kasada para kalmadı ve nakit yaratamadılar. ödenmesi gereken tonla maaş var. geçen sezon şampiyonlar ligi gelirine rağmen ödemekte zorlandılar. satış rekoru kırılan sacha boey'in gelirinin yarısı geçen seneki maaş ödemelerinin bir kısmına, diğer yarısı mecburen bankalar birliğine gitti. bu sene şampiyonlar ligi de yok. ne yapacaklar, nasıl ödeyecekler bu kadar maaşı? ya florya'dan gelecek peşinatla yada barış alper'i değerinin altına satarak ödeyecekler tabii ki. bu gelirlerle bankalar birliğinden çıkacaktık birde yersen.

    peki bu kulüpte biraz futbol aklı olan adam olsa ne yapardı? gönderirdi çok maaş, düşük verimi olan adamları. yapılan satışlardan da biraz daha düşük profil ancak iş görecek adamlara gidilirdi. yok, illa en iyisine, en kralına, en sükselisine gidilecek. ndidi boştayken mctominay'a gidilecek mesela. bu kulübün scouting ağı yok mu? zamanında iskandinav ülkelerinden bir sürü adam getiriyorlardı fatih hoca'nın önüne, ffp limiti yüzünden alamıyorduk hiçbirini. ne oldu şimdi o scouting ağına? neden çöpe attık abi anlamıyorum. yok, illa en iyisini alacağız. resmen gibi'deki ersoy gibiyiz. cebimizdeki son parayı gidip en iyisini almaya harcıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın